آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۸۷۲۷
پرونده ویژه| نقدپذیری تشکل‌ها؛

نقد باعث رشد و بهبود تشکل‌های دانشجویی می‌شود/ برگزاری برنامه‌های متنوع جامعه اسلامی در دانشگاه گیلان

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان گفت: نقد راه و روش خاص خود را دارد اینطور نیست که هر حرف و تهمتی نقد نامیده شود. نقد باید باعث رشد و بهبود کار‌ها می‌شود.

آماده/// نقد باعث رشد و بهبود تشکل‌های دانشجویی می‌شود/ برگزاری برنامه‌های متنوع جامعه اسلامی در دانشگاه گیلان

حسین جوادی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: جامعه اسلامی دانشجویان تشکلی هست که طبق فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «افراد با سلایق مختلف به آن وارد می شوند؛ اما هدف و مقصود واحدی دارند و در واقع تشکلی از جنس دانشجویی است که در راستای رشد سطح فرهنگی و سیاسی دانشگاه و انعکاس آن در جامعه فعالیت می کند و همچنین وظیفه حفظ و پایداری از میراث گرانبهای امام (جمهوری اسلامی) را با ارتقای سطح بینش و آگاهی دانشجویان بر عهده دارد».

جوادی تصریح کرد: تشکل جامعه اسلامی با مدیریت هفت نفره شورای مرکزی فعالیت می کند که دبیر تشکل نیز مسئول سرپرستی شورا را بر عهده دارد.  

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان خاطرنشان کرد: تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان به طور مرتب جلساتی برگزار کرده و به نقد و بررسی عملکرد شورا و برنامه‌های اجرا شده و پیش رو می پردازند.  

وی گفت: تشکل جامعه اسلامی که کاملا از جنس دانشجویی است، تمام سعی خود را در راستای زمینه نقدپذیری و بررسی عملکرد خود برای دانشجویان ایجاد می کند و همچنین این تشکل با فعالیت در فضای مجازی و پیام رسان‌های مختلف سعی در به اشتراک‌گذاری همگانی و گسترده برنامه و کار‌های خود را دارد تا دانشجویان ضمن اطلاع از برنامه‌ها با جنس کار و فعالیت نیز آگاهی پیدا کنند.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: جامعه اسلامی دانشگاه گیلان بدلیل شرایط خاص سیاسی و فرهنگی کشور امسال برنامه‌های متنوع‌تر و متفاوتی نسبت به سال‌های قبل دارد و به همین علت با شروع سال تحصیلی برنامه‌های خود را به صورت رسمی شروع کرده است.

جوادی در ادامه افزود: از جمله می توان به اعلام موضع تشکل در مقابل لایحه افزایش مناطق آزاد تجاری کشور که طی مصاحبه دبیر تشکل با خبرگزاری دانشجو صورت گرفه، اشاره کرد.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان تاکید کرد: ایجا غرفه‌های استقبال از دانشجویان به منظور جذب اعضای جدید برپا شد و به معرفی اجمالی از تشکل را به دانشجویان پرداختیم؛ همچنین اردوی تفریحی قلعه رودخان نیز با قصد بهبود روحیه دانشجویان و ایجاد انرژی و شوق برگزار شد.

وی ادامه داد: برگزاری کارگاه فن بیان که توسط رئیس انجمن سخنرانان گیلان تدریس شد، نیز با استقبال خیلی زیاد دانشجویان دانشگاه گیلان مواجه بود و حتی از سایر دانشگاه‌های استان گیلان نیز در این کارگاه شرکت کردند و همچنین تشکل جامعه اسلامی با  اعلام موضوع در برابر توافق نافرجام برجام و فرارسیدن روز ۱۳ آبان درواقع دیدگاه‌های خود را نشان داد.

جوادی بیان کرد: دبیر تشکل جامعه اسلامی در انتخابات مجمع مهرماه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویی کشور نیز با راهیابی به کمیسیون تشکیلات اتحادیه نیز توانست جاد دانشگاه گیلان را در سطح کلی دانشگاه‌های کشور به مقبولیت بسیار مطلوبی رسانده و با کمک از اتحادیه جاد دانشجویی کشور در تدارک برنامه‌های بزرگ و کشوری بوده و با اطلاع از وضعیت و تجربیات سایر مسئولان تشکل‌های جاد کشور در تصمیم گیری‌های خود جنبه‌های مختلف را رعایت کنند.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: جامعه اسلامی دانشگاه گیلان با اجرای برنامه مناظره دانشجویی که با استقبال زیاد دانشجویان همراه بود که با موضوع واکاوی روابط ایران و آمریکا در دوران پسا برجام در ایام مبارزه با استکبار جهانی (۱۳ ابان) اجرا شد همچنین در روز ۲۳ آبان تشکل جامعه اسلامی با برگزاری ایستگاه صلواتی که به مناسبت شهادت امام حسن عسگری (ع) صورت گرفت.

وی با اشاره به نقدپذیری تشکل‌های دانشجویی افزود: واحد تشکیلات در جامعه اسلامی وظیفه ارتباط گیری با دانشجویان و جمع اوری پیشنهادات و نقد‌های آنان دارد.

جوادی مطرح کرد: نقد راه و روش خاص خود را دارد؛اینطور نیست که هر حرف و تهمتی نقد نامیده شود. نقد باید باعث رشد و بهبود کار‌ها می شود؛البته به شرطی که با قصد تخریب و اغراض بدخواهانه نباشد؛ همان طور که مقام معظم رهبری می‌فرمایند، نقد و نقدپذیری واجب است و تهمت و لجن پراکنی حرام است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار